sisal bitki için ürünler (25)

Limon otu

Limon otu

Limon Otu, keskin bir narenciye tadına sahip bir bitkidir - bu yüzden limon otu olarak adlandırılmaktadır. Asya mutfağında ve dünya genelinde tıbbi amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle çaylarda kullanılır ve kuru formu, ister toz ister parçalar halinde olsun, günlük veya ara sıra kullanım için kolayca saklanabilir. Kuru formunda, et ovma karışımlarında kullanılır. Köri ve güveçlere olağanüstü derinlik katar ve Asya Kıtası'ndan gelen yemeklerde oldukça popülerdir. Limon otunun kümes hayvanları, et, balık ve deniz ürünleri ile kullanılması, tatlara asidite ekler. Afrika ülkelerinde ise genellikle çay olarak kullanılmaktadır. Yağ ekstraktları, gıdaların korunmasında kullanılır. Saflık: %100 saf, makine ile temizlenmiş, yabancı madde yok Ambalaj: 20kg polipropilen torbalarda veya talep üzerine kağıt torbalarda
Kekik toptan

Kekik toptan

Lord Spices Group'un dökme kekik, yemeklerinize taze bir lezzet katmak için ideal, aromatik ve çok yönlü bir bitkidir. Yüzyılı aşkın bir geçmişe sahip olan firmamız, toptan kekik üretimi ve dağıtımında liderdir ve ulusal ve uluslararası düzeyde kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmaktadır. Kekiklerimiz titizlikle seçilir ve çeşitli formatlarda paketlenir, tazelik ve kalite garantisi sağlanır. GDO'suz olan kekiklerimiz, mutfak yaratımlarınız için güvenli ve lezzetli bir seçenektir.
Çiçek ve Bitki Sütunu 62 cm Sisal İpi ile

Çiçek ve Bitki Sütunu 62 cm Sisal İpi ile

Sisal ip ile sarılı bu karton tüp, dekorasyon amaçları için idealdir. Dekorasyon sütununda resimler, ürünler, tatil hatıraları, küçük heykeller, heykelcikler ve daha birçok şeyi mükemmel bir şekilde sergileyebilirsiniz. Bitkiler ve çiçekler için bir sütun olarak, evinizin veya iş yerinizin özgün bir şekilde güzelleştirilmesine katkıda bulunur. Sütun, firmamızda el yapımı olarak üretilmektedir ve 62 cm, 82 cm veya 102 cm (+/- 2 cm) yüksekliklerde ve yaklaşık 29,0 cm çapındadır. Lütfen istediğiniz sütun yüksekliğini aşağıdan seçin. Sisal ipinin çapı 12 mm'dir. Sütunun yalnızca dekorasyon amaçlı kullanılacağını belirtmek isteriz. Oturma yeri veya kedi tırmalama direği olarak uygun değildir. Kapak büyük yükleri taşıyamaz. Sütunu yukarıdan en fazla 6 kg ile yüklemenizi öneririz. (Bilgi: Resimdeki bitkinin toplam ağırlığı 2,8 kg'dır ve burada satılmamaktadır.)
saman ve yem

saman ve yem

Buğday samanı, arpa, kanola, mera otu, yonca otu satıyoruz.
Saman tırmığı

Saman tırmığı

14 ve 16 mm saman tırmıkları
Doğal Nişasta

Doğal Nişasta

Aşağıdaki parametreler, doğal mısır nişastamız için kalite standartlarını tanımlar: Nem [%]: Minimum 9%, Maksimum 12,5% Protein [%]: Maksimum 0,4% pH: Aralık 5 ile 7 arasında
Kırılmış buğday

Kırılmış buğday

Kırılmış buğday
BAHARATLAR

BAHARATLAR

Sizlere şarküteri için karışık baharatlar sunabiliriz. Ama ayrıca: Bourbon vanilya baklaları Bourbon vanilya taneleri Bourbon vanilya tozu Bourbon vanilya özü Tahiti vanilya baklaları
Kedi Otu

Kedi Otu

Avantajlar: Kediotu, nane ailesine ait bir bitkidir. Bitkinin tadı biraz baharatlıdır ve kokusu hafif ve hoştur. Bitki, olgun kedileri çekmesinden dolayı bu ismi almıştır. Gözlemlere göre, küçük kediler bitkiye aynı ilgiyi göstermezler. On yıllardır insanlar, huzursuzluk, uyku bozuklukları ve yetişkinlerde sinirlilik için kullanmaktadır. Anksiyete ve stresi azalttığı ve sinir sistemi üzerinde faydalı bir etkisi olduğu düşünülmektedir. Kediotu, vücuttaki dokuları gevşettiği ve kaslar ile sindirim sistemindeki gerginliği azalttığı söylenmektedir ve ayrıca beyin üzerinde hafif bir sedatif etkisi vardır, bu da zihni sakinleştirmeye, düşünceleri yatıştırmaya ve daha dinlendirici bir uykuya yardımcı olur. Kullanım: Kediotu çayı hazırlamak için, her fincana 2 tatlı kaşığı kurutulmuş kediotu ekleyin. Ambalaj: 100g ve dökme
SİESTA

SİESTA

Yuvarlak bir lezzete, güçlü bir aromaya ve hoş bir şekilde uzun süre kalıcı bir tada sahip kahve için. Herkes için klasik bir ürün. Mevcut olanlar: 250g moka ve espresso bar için öğütülmüş, 500g moka ve espresso bar için öğütülmüş, 500g ve 1kg çekirdek olarak.
Buğday

Buğday

Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hijyenik ve standart boyutlu ambalajlarda sunuyoruz. Ambalajlarımız, müşterinin ihtiyaç ve taleplerine göre çeşitli miktar boyutlarında mevcuttur. Ayrıca, temin ettiğimiz buğday tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmektedir, bu da hem kalitesini hem de besin değerlerini garanti etmektedir.
Kekik

Kekik

Kekik
Kurutulmuş limon otu

Kurutulmuş limon otu

Kurutulmuş limon otu
Kökler

Kökler

Los Raíces, sarmaşık köklerden yapılmış bir formdur. Tema doğadan gelmektedir ve eser, yerleştirildiği alışveriş merkezinin endüstriyel iç mekanıyla zıtlık içinde bir uyum sağlamaktadır. Konum: Krakow, Polonya'daki alışveriş merkezi Malzeme: ahşap görünümü Boyutlar: 5,08 x 3,56 x 5,08 m
Biberiye

Biberiye

BÜYÜK KİMYA EZİLMİŞ KİMYA TOZ KİMYA Botanik Adı: Rosmarinus officinalis Net Ağırlık: 25 Kg/torba
Şişman Muz

Şişman Muz

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Ferahlatıcı Limon
Ezilmiş maydanoz

Ezilmiş maydanoz

Kıyılmış maydanoz, Roma dönemlerinden beri tuzlu yemeklerde süsleme ve lezzet artırıcı olarak kullanılan çok yönlü bir bitkidir. Dünya genelinde yetiştirilmektedir; Kuzey Afrika ve Orta Doğu önemli işleme merkezleridir. Maydanoz, karışık baharatlara, et ovmalara, vinaigretlere ve sebze çorbalarına hafif bir aroma ve lezzet katar. Yumurta yemekleri, fırınlanmış sebzeler ve otlu ekmeklerle uyum sağlar ve İtalyan mutfağında temel bir malzemedir. Kalitesini korumak için, kıyılmış maydanoz hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzakta saklanmalıdır.
Meyan kökü

Meyan kökü

Meyan kökü, Orta Doğu ve Orta Asya'ya özgü tatlı, kurutulmuş bir köktür. Çeşitli mutfak uygulamalarında kullanılmak üzere hasat edilir, temizlenir ve kurutulur. Meyan, keklere, fırın ürünlerine ve dondurma ile panna cotta gibi tatlılara tatlı bir lezzet katar. Ayrıca, kahve karışımlarında doğal bir tatlandırıcı olarak ve av etlerinin tatlılığını artırmak için de kullanılır. Meyan kökünün lezzetini korumak için, hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.
Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Lavanta

Lavanta

Lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, yaygın olarak anksiyete, stres ve uykusuzluk için kullanılır. Ayrıca depresyon, bunama, cerrahi sonrası ağrı ve birçok diğer durum için de kullanılır. Bu bitki, cilt ve güzellik bakımı için çok değerlidir ve cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda yaygın olarak kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Lavanda, en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay ve mutfak için de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Fesleğen

Fesleğen

Kurutulmuş fesleğen yaprakları hoş, tatlı ve sıcak bir aromaya sahip olup, hafif baharatlı bir tada sahiptir. Fesleğen, nane ailesine ait bir bitkidir. Bazı insanlar onu soğuk algınlığı, baş ağrısı, su tutma ve böbrek problemleri için kullanır. Fitoterapide, fesleğen çayı emziren anneler tarafından anne sütünü artırmak ve kan dolaşımını artırmak için kullanılır. Bazı kültürlerde, fesleğen yaprakları böceklerin neden olduğu kaşıntı ve şişliği azaltır. Kurutulmuş fesleğen, çeşitli etler, balıklar, salatalar ve sosları tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş fesleğen çayı genellikle uyarıcı bir bitki çayı olarak kullanılır. Her bir fincan (250 ml) için 2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen ekleyin, üzerine kaynar su dökün ve damak zevkinize göre 4 ila 8 dakika bekletin. Fesleğen, pesto için bir temel olarak kullanılır ve salatalara, makarnalara, pizzalara ve diğer yemeklere belirgin bir tat katar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
Kekik

Kekik

Kekik, Avrupa'da yetişen ve çay ile mutfakta yaygın olarak kullanılan aromatik ve toprak tonlu bir bitkidir. İlk Sümerliler, yaklaşık 5000 yıl önce onu anti-inflamatuar bir ürün olarak kullanmaya başladılar. Daha sonra, Yunanlılar onu yemeklerinde baharat olarak kullanmaya başladılar. Antik Yunan'da bu bitki, zarafet, cesaret ve güçlü bir afrodizyak sembolü olarak oldukça popülerdi. Antik Roma'da, savaşçılar kekik ile aromalandırılmış suda banyo yaparlardı çünkü bu bitkiyi cesaret ve güç ile ilişkilendiriyorlardı. Kekik suyu ile zafer kazanacaklarına inanıyorlardı. Kekik, diş plağını azaltmak ve ağız hijyenini iyileştirmek için ağız gargaralarına ve diş macunlarına düzenli olarak eklenir. Ayrıca, grip ve soğuk algınlığına neden olan virüsle savaşmaya yardımcı olmak için bitkisel öksürük damlaları ve ilaçlarda bir bileşen olarak kullanılır. Bu bitki ayrıca kullanılmaktadır. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme